SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Utbildningar
Vilken utbildning ska jag gå? 
Grundutbildningen (GU) är obligatorisk för dig som är tränare/ledare för spelare som är 16 år eller yngre. Det första steget behöver du ha gått för att kunna gå vidare på de olika fördjupningskurserna hos Stockholms innebandyförbund. 

Utbildningsträdet presenterar en översikt av samtliga valbara utbildningar. 

Hur anmäler jag mig? 
Kontakta info@stibk.se
Vi hjälper dig att välja rätt utbildning och anmäler dig. Du behöver uppge namn, e-postadress och telefonnummer (ev. särskild kost).
Vi har Skogås-Trångsunds bästa ledare!
Kompetenta ledare

Föreningen uppmuntrar och stödjer alla ledare att vidareutbilda sig kontinuerligt i enlighet med svensk innebandys utvecklingsmodell. Att leda, organisera och utveckla laget är ditt viktigaste uppdrag som ledare i föreningen. För att kunna ta ansvar krävs välutbildade ledare som kan driva verksamheten framåt med fokus på barnen och familjerna i området. 

Föreningens ledare ansvarar för att på ett pedagogiskt sätt 
  • lära ut innebandyns grunder
  • lära ut och efterleva god etik och moral
  • lära ut vikten av att ta hänsyn till lagspelare, matchledare och motspelare
Grundläggande ledarutbildningar anordnas av Stockholms innebandyförbund och alla våra ledare får sina utbildningar finansierade via föreningen. Kontakta oss info@stibk.se