Kontroll av vaccinationsbevis
2022-01-11 12:05

STIBK inför kontroll av vaccinationsbevis för vuxna åskådare.

Från den 12 januari kräver arrangemang inomhus med fler än 50 personer i publiken att alla åskådare över 18 år kan uppvisa vaccinationsbevis.

Styrelsen har beslutat att införa vaccinationskontroll vid samtliga matcher inomhus med publik.

Publik över 18 år ska visa vaccinationsbevis och legitimation i samband med entré till sporthallen.

Spelare, ledare och funktionärer omfattas inte. Om spelare och ledare sitter på läktaren betraktas de dock som publik och omfattas av ovan.

I övrigt gäller att all publik ska sitta på läktaren och hålla minst 1 meters avstånd mellan sällskap om max 8 personer.

Julturneringen inställd
2021-12-06 21:47

Idag har styrelsen tagit bealutet att ställa in årets julturnering. Detta med anledning av pandemin. Att blanda spelare från olika grupper när smittspridningen ökar känns helt enkelt inte bra.

Ta hand om er!

Julturneringen 2021
2021-11-23 18:50

Den 19 december 2021 går årets julturnering av stapeln. En uppskattad föreningstradition där vi mixar spelare och ledare i olika lag och spelar en turnering i Skogåshallen. Alla ledare och spelare födda 2014 eller tidigare är välkomna att vara med. Vi hoppas att så många som möjligt av föreningens spelare och ledare deltar och gör detta till en innebandydag att minnas.

Separat kallelse kommer att skickas ut av lagens ledare men boka in detta i kalendern redan nu!