Julturneringen 2021
2021-11-23 18:50

Den 19 december 2021 går årets julturnering av stapeln. En uppskattad föreningstradition där vi mixar spelare och ledare i olika lag och spelar en turnering i Skogåshallen. Alla ledare och spelare födda 2014 eller tidigare är välkomna att vara med. Vi hoppas att så många som möjligt av föreningens spelare och ledare deltar och gör detta till en innebandydag att minnas.

Separat kallelse kommer att skickas ut av lagens ledare men boka in detta i kalendern redan nu!

Fotografering 26/10
2021-10-01 15:43

Den 26 oktober är det dags för den årliga fotograferingen där vi hoppas att så många som möjligt kan delta. Alla lag tar en gruppbild och därefter individuella spelarbilder.

Exakta tider infför fotograferingen skickas ut av lagens ledare.

Schema

Digital blankett

2021-09-26 13:46

De overaller som beställs från och med nu kommer med det nya trycket.

Även hoodien som kommer att finnas för beställning på materialkvällen kommer med det nya ryggtrycket.