Välkomna till STIBK P10
Vi tränar på onsdagar kl 16:30-17.30 i Skogåshallen samt fredagar kl 18-19.30 i Trångsundsskolan.

Har du frågor eller är sugen på att spela innebandy med oss i P10 så kontakta någon av oss ledare. Vi välkomnar alltid nya spelare i laget!

/Alex, Fredrik och Anders
Säsongsavslutning
2021-05-25 20:49
Brännbollsmatch samt korv- och marshmallow-grillning

Tack för den här säsongen! Vi hade en trevlig avslutning med brännboll, volleyboll och grillning innan regnet kom. Tack för presenten som vi ledare fick också :-)

Trevlig sommar så ses vi i höst igen!

/Ledarna

Bortamatch mot Örby IS
2020-10-03 16:21
Idag spelade killarna första bortamatchen för säsongen. Mycket bra spel både framåt och bakåt och alla tyckte det var en kul match. Nu laddar vi för hemmamatch nästa helg!
Seriepremiär!
2020-09-27 19:24
Äntligen är vi igång med seriespelet igen! Vi hoppas på en rolig säsong med många bra matcher.