Välkomna till STIBK P10
Vi tränar på onsdagar kl 16:30-17.30 i Skogåshallen samt fredagar kl 18-19.30 i Trångsundsskolan.

Har du frågor eller är sugen på att spela innebandy med oss i P10 så kontakta någon av oss ledare. Vi välkomnar alltid nya spelare i laget!

/Alex, Fredrik och Anders
Älvsjöcupen
2022-05-09 11:23

Hej

I helgen så var vi med på Älvsjöcupen som spelades i Liljeholmshallarna. Det blev en heldag med totalt 3 matcher. Det var kul att hänga tillsammans en hel dag.

Tack för bra insatser och gott humör under hela dagen :-)

Efter sommaren så är vi anmälda till Tullingecupen (26-28/8). Så då får vi ett bra tillfälle att starta igång säsongen.

FYI: Den 20/5 så planerar vi att köra avslutning på Sjöängen med grill och brännboll (kallelse skickas)

Sista seriematchen för säsongen 21-22
2022-04-03 13:12

Då har vi spelat vår sista seriematch för denna säsong. Grym insats av alla spelare idag. Våra tuffa fysträningar/uppvärmningar på fredagar har betalat sig. Killarna orkar kämpa hela vägen nu :-)

Nu laddar vi inför Älvsjöcupen som vi skall spela söndagen den 8:e maj.

Första matchen 2022
2022-02-12 14:58
Härligt gäng som idag gick segrande mot Nynäshamn!

Efter ett långt matchuppehåll för oss så var det idag dags för årets första match.
Vi bjöds på en jämn och spännande match borta mot Nynäshamn.
Samtliga spelare kämpade grymt bra och flera spelare höjde även sin nivå under matchens gång. Bra jobbat alla!
Nästa helg har vi hemmamatch och då kan vi behöva extra mycket stöd från läktaren :-)