SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pojkar 15/16


Juluppehåll 11 dec till 22 januari 2023.

 

Vi välkomnar pojkar födda 2015 och 2016 som vill spela innebandy!

Du behöver inga förkunskaper. Vi tar emot nya anmälningar löpande. Vill ditt barn först prova på en träning eller om du har funderingar kan du gärna vända dig till någon av oss ledare.


Vi tränar Söndagar kl 17:00-18:00 
Plats: Skogås rackethall


Samlingstid en kvart innan betyder att vi träffas för att bygga upp sargen och byta om till inneskor och innebandyglasögon. Kom ihåg vattenflaska och egen innebandyklubba. 

 

Som förälder uppmuntras du att ladda ner appen Sportadmin.
Via appen besvarar du kallelser, det är viktigt inför varje träning och framförallt vid cup/matcher. Det är också via appen och mejlen du blir uppmärksammad på förändringar som rör hela laget.

Tips: Prenumera på lagets årskalender direkt i din egen mobil. För mer info om hur du gör gå till menyn och välj Kalender här på vår lagsida.


Lagets första träning 28 augusti 2022 kl. 17-18 i Skogåshallen. 
Sista träningen för säsongen 4 november 2022 i Skogås rackethall.

Vi ser fram emot ett spännande nytt år 2023! 

Länk till anmälan

Schyssta cupen 10 dec 2022
2022-12-11 21:57
Rikstenshallen Tullinge

Klockan 13:00 samlades vi i Rikstenshallen med 9 nya förväntansfulla spelare redo för eftermiddagens matcher. Med endast två ledare och en mindre grupp spelare avklarade vi samtliga 6 matcher i högt tempo.

 

Spelarna höll ångan uppe under alla matcher. De gjorde snabba byten, snygga passningsspel och alla som ville fick stå målvakt. Med en god inställning till sin egen förmåga att samarbeta spelade de schysst, gjorde upp sin egen taktik och lyckades sätta många mål (vi ledare hade kunnat checka ut för semester, det gillade grabbarna).

 

Gruppens egenorganiserade uppvärmningar imponerar på vem som helst. Målvakterna var också väl omhändertagna, både på och utanför planen.

 

Bland föräldragruppen hördes många hejarop och glada skratt. Spelglädjen var på topp och segergesterna blir ett minne för livet. 

 

Tack till alla spelare och föräldrar för en givande start 2022.  

 

Efter 3 Schyssta cupen event i år har vi lärt oss massor.

 

Nu samlar vi oss inför nästa säsong och ser fram emot att ses igen i slutet av januari 2023.

 

God jul & gott nytt år!

 

/Carina & Elias

Schyssta cupen 10 dec 2022
2022-12-11 21:15
Kvarnängshallen Nynäshamn

Vi träffades kl 9:00 med en trupp på ca 14 spelare. Killarna spelade totalt 8 matcher fördelat på två lag. Allt från uppvärmning, matchfokus till byten och avtackning efter matcherna flöt på smidigt under hela förmiddagen. 

 

Lagom trötta vid 12-tiden kunde vi tacka för en schysst cup och stänga för den här säsongen.

 

Tack till alla 6 ledare som ställde upp med schemahantering och pepp hela fm. Vilket schysst lag vi har! 

Många supportrar på läktarna med glada tillrop bidrog med energipåfyllning när det behövdes.

 

Det här var vår tredje och sista Schyssta cupen under 2022. 

Nu samlar vi kraft inför nya tag nästa år. 

/Carina & ledarna

  

Julavslutning 2022
2022-12-11 20:48
Foto: Katarzyna

Föräldragruppen ordnade lekar och bjöd på utomhusfika under årets sista träning söndagen den 4 november. Det var en fin stämning med många glada killar. Vi uppskattar möjligheten att lära känna varandra och umgås även utanför innebandyplanen. 

Tack alla fantastiska föräldrar för ett gott engagemang första säsongen. Nu gör vi uppehåll i träningarna fram tills skolorna börjar igen mot slutet januari.

 

Vi ser redan fram emot nästa år!

 

God jul och gott nytt år till alla familjer. Var rädda om varandra. 

 

/Carina & ledartruppen