Välkommen till Pojkar-12

Äntligen! GAME-DAY
2021-10-02 18:55

Som vi har väntat. Idag fick vi äntligen gå in och köra en match! Grabbarna var så laddade och de genomförde en helt magisk match!

Så roligt att äntligen vara igång med både innebandy och MATCHER!

Motståndare i Skogåshallen var Nynäshamn. Tack för en magisk match grabbar! Nu kör vi!

Härlig Gameday i Väsby
2020-10-17 20:51
Andra Game-day för STIBK P12!

Vilket gäng som var med idag! Efter en första match för att värma upp, kom de igång med underbart passningsspel. Rörelse på plan som skulle få Fred Astaire beundrad! Grabbarna var magiska och det känns fantastiskt med en sådan här start på säsongen. Ni ska alla vara stolta över era grabbar i laget!

Bästa hälsningar
Ledarna

Första träningen
2020-08-26 23:55
Idag var det dags att dra igång säsongen 20/21.
Ett gäng laddade killar mötes vi av.
Hade lite snack om kommande säsong.
Sen lite enkla övningar för att komma igång avslutade med match.
Kul att vara igång.