Välkommen till Skogås Trångsund dam!

Spelledig helg!
2022-10-16 22:18

Trist med spelledig helg såhär i början av säsongen. Men än så länge är vi obesegrade, två vinster i veteranserien och en vinst och en oavgjord i div3.

Nästa helg väntar match mot Tungelsta på lördagen kl. 13.15 i Skogåshallen och Rosersberg på söndag kl. 10.00, också den i Skogåshallen.

2021-11-28 07:57

Till den här säsongen har vi utökat truppen med ett gäng nya spelare. Här ser ni tre av årets nyförvärv, Sophia, Carina och Andrea.

Match mot Sundbyberg
2020-10-18 16:09

Idag mötte vi Sundbyberg hemma och det var en match som präglades av tufft spel men också stundtals riktigt fin innebandy från båda lagen.
Första perioden slutade 2-5, andra perioden 4-6 men i sista perioden satte vi 2 mål och matchen slutade oavgjort 6-6. Sista perioden visade vi på vår kämparanda och kunde ta med oss 1 poäng!