Välkommen till Skogås Trångsund dam!

2021-11-28 07:57

Till den här säsongen har vi utökat truppen med ett gäng nya spelare. Här ser ni tre av årets nyförvärv, Sophia, Carina och Andrea.

Match mot Sundbyberg
2020-10-18 16:09

Idag mötte vi Sundbyberg hemma och det var en match som präglades av tufft spel men också stundtals riktigt fin innebandy från båda lagen.
Första perioden slutade 2-5, andra perioden 4-6 men i sista perioden satte vi 2 mål och matchen slutade oavgjort 6-6. Sista perioden visade vi på vår kämparanda och kunde ta med oss 1 poäng!
Sofie Lindmark #19
2020-10-16 22:46
I match mot Tungelsta IF

Namn: Sofie

Smeknamn: Fiffi

Tröjnummer: 19

Position: Back

Moderklubb: Skogås Trångsund IBK

Hur länge har du spelat innebandy? Fram och tillbaka i 10 år

Vilken är din styrka på planen? Långbollar

Innebandy med tre ord: roligt, utmanande, inspirerande

Vad är det bästa med Skogås Trångsund IBK Dam: Det är ett glatt gäng.

Vilken är din bästa pepplåt: singel ladies - Beyonce

Något om dig som inte är innebandyrelaterat: Jag älskar glass!

Tränarnas ord: En stenhård spelare som inte viker en tum i närkamperna. Hon har ett grymt skott som hon borde utnyttja oftare.