Välkommen till STIBK P09!

Vi söker fler spelare till vårt schyssta och roliga lag.

Under säsongen 20/21 tränar vi på tisdagar kl. 19:00-20:30 i Trångsundskolan, onsdagar kl. 16:30-17:30 i Skogåshallen och torsdagar 17-18 i Skogåshallen. Vi spelar i serien Pojkar Blå Lätt Svår.

Gillar du kombinationen av boll, klubba, fart, fläkt och massor av skoj? Kom och spela med oss!

Frågor och intresseanmälan skickar du till p09stibk@gmail.com
STIBK P-09 blir femma på Katrineholmscupen!
2022-04-24 16:34
Skogås Trångsund pojkar -09 deltog på Katrineholms innebandycup 2022

Helgen 22-24 april deltog pojkar -09 i Katrineholms innebandycup med 12 spelare samt fem ledare. Vi bodde på Stora Djulös vandrarhem som låg i en mysig miljö nära idrottshallarna där våra matcher spelades.

Vår första match var sent på fredagskvällen mot ett jämbördigt lag, Ledbergs IBF. Det hade kunnat sluta hursomhelst men den  här gången vann vi inte. Lördagen bjöd på tre matcher mot ÖSK ungdom, Midas och Vallentuna IBK. Den första och sista vann Skogås medan Midas bjöd på alltför tufft motstånd. Våra killar kämpade tappert, peppade varandra och visade på fin laganda.

När gruppspelet var klart kunde vi konstatera att Skogås gått vidare till A-slutspel och kvartsfinal som hölls tidigt på söndagsmorgonen. Kumla IBK stod för motståndet. Våra killar gjorde en stark insats mot ett jämbördigt lag men hade tyvärr inte turen med sig. Men till nästa år vet vi vad vi behöver träna på och då kommer vi igen!

Alla spelare och ledare kan konstatera att det var en kul och lyckad helg.

Träningslokal och tid säsongen 18/19
2017-08-30 14:35