SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Seriespelet för senior avslutas.
2021-02-26 14:51
Svenska Innebandyförbundets styrelse har tagit beslutet att avsluta säsongen för Allsvenskan dam och division 1 herr. Samtliga distriktsförbund (SDF) har samtidigt beslutat att avsluta distriktsserierna för seniorer.

Läs mer på:

Fortsatt seriespel
2021-02-10 09:54

Stockholms Innebandyförbunds tävlingsavdelning har tagit beslut att Scenario A, B och C inte längre är aktuella utan planerar just nu för en uppstart i enlighet med Scenario D om samhällsläget tillåter.

I samtliga scenarion förlängs säsongen för veteran, senior och junior till sista helgen i maj.

Stockholms Innebandyförbund ser över möjligheten att införa ett seriespel 2.0 för barn och ungdomsserierna i april-maj. Ändringar av startdatum kan ändras med kort varsel. Beslut om seriespel måste ges med minst fyra vardagars framförhållning.  

Scenario D, seriestart 13/3
Samtliga blå och röda matcher fram till 12/3 ställs in.
Senior och veteranserierna spelas med enkelmöte.
Juniorserierna spelas med enkelmöte.

Nya riktlinjer kring träning
2021-01-22 15:32
Regeringen och Folkhälsomyndigheten uppmanade den 21 januari kommunerna att förlänga stängningen av bland annat idrottshallar till och med den 7 februari. Dock med undantag för träning för barn och unga födda 2005 eller senare.

Läs mer här

Detta innebär att vi med början måndag 25 januari kan starta upp inomhusträningar igen för alla födda 2005 och senare. Under förutsättning att dessa genomförs enligt de riktlinjer som finns. Läs mer på länken ovan.

De nya riktlinjerna innebär också att vi kan genomföra utomhusträningar för alla, men även här är förutsättningarna att de genomförs enligt de riktlinjer som finns. Läs mer på länken ovan.
Uppstart av seriespel
2021-01-13 11:35
Stockholms innebandy förbund planerar just nu för en uppstart av seriespelet enligt scenario B.

Scenario B, seriestart 20/2
Samtliga blå och röda matcher fram till 19/2 ställs in.
Varje senior och veteranserie beslutas om enskilt gällande dubbel respektive enkelmöte.
Juniorserierna spelas med enkelmöte, därefter lottas serien om i nya enkelserier baserat på tabellplacering.

Läs mer på förbundets hemsida