Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Årsmöte
2020-04-23 14:23
Den 14 maj är det dags för årsmöte. På grund av omständigheterna som råder kommer vi i år att hålla årsmötet digitalt.
Länk till årsmötet

STIBK håller öppet för träningar
2020-03-17 17:30
Uppdaterad information. Inga restriktioner från Folkhälsomyndigheten om att stänga ner träningar. Med den informationen kan träningar hållas som vanligt. 

Det är också viktigt att veta att information kan ändras från dag till dag.

Kan lag fortsätta träna innebandy?
På Folkhälsomyndighetens senaste presskonferens under fredagen 13/3 betonade Johan Carlson, generaldirektör, bland mycket annat detta:
"Det finns ingen anledning att ställa in små evenemang, som handbollsträning med 10-15 personer, eller promenader med barn. Där har vi inte de stora riskerna. Tvärtom är det viktigt att aktiviteter för hälsan pågår. Att förlama samhället på aktiviteter tjänar inte syftet."

Allmänna råd från Folkhälsomyndigheten:
En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ansiktet eller ögon samt att undvika nära kontakt med sjuka människor.

Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.

Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.

Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta människor på bussen, ditt arbete eller där du är nära andra.

(https://innebandy.se/inlaegg/lista/information-gallande-coronaviruset/)

Stockholms Innebandyförbunds ställer in resten av säsongen
2020-03-13 11:08
"Stockholms Innebandyförbunds styrelse har den 12/3 beslutat att ställa in resterande matcher i seriespel samt kval och slutspel administrerade av Stockholms Innebandyförbund. Beslutet omfattar även Knatteligan samt sanktionerade cuper fram till den 30 april 2020. Stockholms innebandyförbunds rekommendation är att avstå att spela andra innebandymatcher under denna period" (https://www.innebandy.se/stockholm/inlagg/lista/viktig-information-till-samtliga-foreningar-i-stockholms-distrikt/).