SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Seriespel 2.0 ställs in
2021-03-22 11:01

Info från förbundet

Förutsättningar för att starta Seriespel 2.0 var att vi en tid innan kunnat öppna upp för enstaka matcher. Tyvärr är så inte fallet och vi har med den bakgrunden samt med rådande smittspridning av Covid-19 i region Stockholm tagit beslutet att inte starta upp tävlingsformen Seriespel 2.0.

 

Läs mer på

https://www.innebandy.se/stockholm/inlagg/lista/seriespel-2-0-stalls-in/

 

Tävlingssäsongen 20-21 avslutas i samtliga serier
2021-03-01 16:23

Baserat på tidigare beslut från Folkhälsomyndigheten samt efter samordning med Svenska Innebandyförbundet har Stockholms Innebandyförbund beslutat att serierna säsongen 2020-2021 ställs in.

Detta innebär att tävlingssäsongen avslutas i samtliga serier administrerade av Stockholms Innebandyförbund.

Läs mer

Seriespelet för senior avslutas.
2021-02-26 14:51
Svenska Innebandyförbundets styrelse har tagit beslutet att avsluta säsongen för Allsvenskan dam och division 1 herr. Samtliga distriktsförbund (SDF) har samtidigt beslutat att avsluta distriktsserierna för seniorer.

Läs mer på:

Fortsatt seriespel
2021-02-10 09:54

Stockholms Innebandyförbunds tävlingsavdelning har tagit beslut att Scenario A, B och C inte längre är aktuella utan planerar just nu för en uppstart i enlighet med Scenario D om samhällsläget tillåter.

I samtliga scenarion förlängs säsongen för veteran, senior och junior till sista helgen i maj.

Stockholms Innebandyförbund ser över möjligheten att införa ett seriespel 2.0 för barn och ungdomsserierna i april-maj. Ändringar av startdatum kan ändras med kort varsel. Beslut om seriespel måste ges med minst fyra vardagars framförhållning.  

Scenario D, seriestart 13/3
Samtliga blå och röda matcher fram till 12/3 ställs in.
Senior och veteranserierna spelas med enkelmöte.
Juniorserierna spelas med enkelmöte.